+359 879 222 462
office@experts.bg

ПРЕПОРЪКИ

Весела Величкова, Копирайтър
"Бих искала да споделя впечатленията си от проведеното индивидуално обучение по Създаване и управление на съдържание в Еxperts.
За мой огромен късмет, попаднах на Саша Давидова - изключително позитивен, млад човек и невероятен професионалист в своята област.

Бях силно впечатлена още от първите ни телефонни разговори с нея. Разбрах, че на среща ми стои човек, който е готов да направи нещата по-най-добрият начин и търси всички възможности за това.

Търсех много интензивно обучение за кратко време.
Г-жа Давидова ми изпрати точно такова предложение за тренинг, което разбира се беше съобразено със всички мои изисквания. Всичко, което исках да науча беше включено.

Самият тренинг премина много приятно и увлекателно за мен.
През цялото време се възхищавах от знанията, ентусиазма и желанието на тази жена да ми предаде тънкостите, които е усвоила в своята практика. Даваше ми много полезни, лични примери, както за своите успехи, така и за трудностите, които е срещала.

Преминавахме през темите подробно. Внимателно изслушваше всичките ми въпроси и разбира се отговаряше на тях с лекота, стараейки се да ми даде, колкото се може повече информация.

Изключително доволна съм от начина на представяне на информацията и поставените ми задачи. Много полезно беше за мен да обсъдим всяка грешка, която съм допуснала.

Съжалявам, единствено, че в момента не живея в България и нямам възможност да се запиша на по-продължително обучение и да задълбоча знанията си в тази област.

Убедена съм, че при следващото ми завръщане в България отново ще се обърна към Еxperts за да затвърдя знанията си.
Сигурна съм, че всеки би получил адекватно, професионално и качествено обучение на приемливи цени.

Желая много успехи на екипа и специални благодарности на Саша Давидова!"Димитър Бенев
Председател на УС, Фондация "Европейски център за иновации, образование, наука и култура"
"Тренингите и консултациите на EXPERTS са много полезни. Ще си спестите много грешни ходове в бизнеса, ако инвестирате в посещението им. Това е инвестиция, която се изплаща многократно.";


Галя Везенкова
Студио "Грация"
"Препоръчвам тренингите. Изключителни професионалисти. Научават се много нови и полезни неща, който веднага можете да приложите във вашия бизнес.";


Иван Кристоф
Studio for Visual Communications
"Бизнес лектора Любо Гетов проведе тренинг, организиран от EXPERTS – получи се интересна дискусия и се сподели много опит. Тази презентация ме провокира да си направя нова за уеб страница на компанията.";


Елена Докузова
Козметично и фризьорско студио ПЕРФЕКТ
"Посетете лекциите.Полезни са, научават се много нови неща. Усмихнати, интелигентни и добри хора, които искат да Ви помогнат и да Ви бъдат полезни в работата. Много, много приятно и изпълнени с идеи лекции. Позитивни хора с опит в бизнеса.";


Доц.д-р Надежда Димова
Нов български университет
"Ще бъдете ли по-добри професионалисти в маркетинга, чрез „EXPERTS”?
Сигурна съм в това. Понякога ни трябва много малко, за да бъдем отлични специалисти в областта на маркетинга. Ето, точно тази малка липса ще си осигурите именно, чрез „EXPERTS” . Чрез проекта ще имате възможност да получите ценен опит и съвети от най-добрите експерти в областта на маркетинга като цяло, и в частност в брандинга, и интегрираните маркетингови комуникации. Именно, чрез „EXPERTS” вие ще имате уникалната възможност да се посъветвате с екип от експерти, с помощта, на които ще можете да преодолявате кризисните ситуации в практиката и да почерпите ценен опит от тях. Именно новите знания, креативността и усърдието ще ви осигурят така желания от всички бизнес успех.";


Ангел Чанков
Мениджър на Атлетик Фитнес
Посетих тренинг на EXPERTS и останах изключително доволен. Информацията беше креативно поднесена и още след първото обучение успях да внедря добри практики в бизнеса си. Горещо препоръчвам EXPERTS на всички, които искат да се учат и развиват.


Албена Чобанова
Собственик на “ВОДАТА ЗА ЖИВОТ”
"Бих искала да изкажа благодарността си на екипа на Experts.Ltd за тяхната ефективност, разбиране на нашите нужди и осъществяване на ползотворни бизнес контакти. През месец май за нас като компания беше важно да осъществим промоционални активности, свързани с представяне на японски високотехнологични продукти на българския пазар. В лицето на Experts.Ltd намерихме партньор, който се ангажира с осъществяването на търговски контакти с един от водещите дистрибутори в страната – “Дипломат Корпорейшън”. Благодарение на тяхната идея имахме силен старт на промоционна кампания, основана на демонстрации, която стимулира интерес както на крайните потребители, така и на медии с национално значение. Това ме прави уверена при препоръчването на екипа на Experts.Ltd като тийм, който се ангажира сериозно със задачите на клиентите и и предлага понякога нестандартни, но ефективни решения."